• Waterproof & Hypoallergenic jewelry
  • Bestellingen voor 14:00 zelfde dag verstuurd
  • Vanaf € 50,- gratis verzending NL/BE
  • 20% korting Code: WELKOM20

Verzenden

Op deze pagina vindt u informatie over de verzending en levering van uw bestelling, evenals informatie over retourzendingen.

Wanneer u een bestelling plaatst in de online winkel van Jewels by AS, is de verzending gratis voor u als klant bij bestellingen boven € 50,-. Jewels by AS dekt de verzendkosten en zorgt ervoor dat uw aankoop wordt geleverd door PostNL of DHL. Hoe snel het wordt geleverd, hangt af van het land waar de bestelling moet worden afgeleverd. Hieronder vindt u een overzicht van de levertijden:

Land Verzendkosten Dagen Verzender
Nederland €3,95 (Track & Trace) vanaf € 50,- gratis verzending - 1 dag (besteld op werkdag voor 14:00) PostNL
Nederland € 1,95 Brievenbus post (zonder track& trace) - 1 dag (besteld op werkdag voor 14:00) PostNL
België €5,95 vanaf € 75,- gratis verzending - 1 dag (besteld op werkdag voor 14:00) PostNL
Duitsland €5,95 vanaf € 75,- gratis verzending 1 - 3 werkdagen PostNL
Europa (EU) € 5,95 vanaf €75,- free shipping 2-5 werkdagen PostNL
Europa (non EU) € 13,95 2-5 werkdagen PostNL
Overige landen €19,95 5-7 werkdagen PostNL
  • De levertijd kan afwijken bij bestellingen, in verband met nationale feestdagen kan de levertijd afwijken. Houd rekening met 1 tot 3 extra werkdagen voor de levering.

  • De levertijd geldt voor bestellingen waarbij een betaalmethode wordt gebruikt met onmiddellijke betaling. Dit geldt voor alle betaalmethoden behalve bankoverschrijving. Raadpleeg ook het overzicht van betaalmethoden.

  • Voor de volgende landen is verzending gratis voor bestellingen boven €75: Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Portugal, Spanje, Zweden, Oostenrijk, Hongarije, Tsjechië, Polen, Denemarken, Bulgarije, Kroatië, Estland, Finland, Letland, Litouwen, Roemenië, Slowakije en Slovenië.

Voor het Verenigd Koninkrijk: Er gelden verzendkosten van €12,95 voor alle bestellingen.

 

TRACK UW BESTELLING
Zodra uw pakket gereed is voor verzending, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail. Hierin vindt u informatie om uw bestelling te volgen.

 

INVOERRECHTEN EN BELASTINGEN
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. Bij verzending buiten de EU vervalt de Nederlandse btw. Als u buiten de EU woont, is het mogelijk dat uw bestelling onderhevig is aan lokale btw en/of (invoer)rechten. Deze zijn voor uw eigen rekening. Vanwege complexe regelgeving kunnen wij deze extra kosten niet vooraf berekenen en in rekening brengen.

Als een bestelling niet wordt geaccepteerd, zijn extra verzendkosten, invoerrechten en retourkosten ook voor uw eigen rekening.

 

RETOURNEREN
Het retourneren van producten is gratis vanuit Nederland en België en is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Voeg een ingevuld formulier voor herroeping en retournering toe aan uw retourzending.

Raadpleeg ook de gedetailleerde informatie over retourneren.