• Waterproof & Hypoallergenic jewelry
 • Bestellingen voor 14:00 zelfde dag verstuurd
 • Vanaf € 50,- gratis verzending NL/BE
 • 20% korting Code: WELKOM20

Retourneren

Jewels by AS stelt haar collectie met de grootste zorg samen. Desondanks kan het zijn dat je niet tevreden bent over je nieuwe product, het is mogelijk om deze te retourneren.

 

Voor alle producten geldt een bedenktijd van 30 dagen, die ingaat op de dag dat je het laatste product van je bestelling ontvangt. Binnen deze periode moet het proces van retourneren in gang gezet worden. Het artikel mag retour worden gestuurd als het artikel:

 • onbeschadigd is,
 • ongebruikt is,
 • volledig is; met originele verpakking,
 • in de periode binnen 30 dagen na ontvangst valt,
 • het defect niet buiten de garantieperiode valt,

 

Indien het product niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, kan waardevermindering in rekening worden gebracht. Is het product niet meer te verkopen dan kan de waardevermindering oplopen tot 100%.

Mocht je een beschadigd product hebben ontvangen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Wacht hier niet te lang mee!
Bekijk de garantie pagina bij twijfel over de garantieperiode.

 

TERUGSTUREN VANUIT NEDERLAND EN BELGIË

 • Ga naar https://www.jewelsbyas.nl/retourneren en volg de instructies en je ontvangt een retourlabel.
 • Gebruik een stevige verpakking om het product in te pakken, zorg ervoor dat het product goed beschermd is en niet vrij kan bewegen om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.
 • Vergeet niet het retourformulier mee te sturen, deze ontvang je per e-mail. Anders is de kans groot dat je retourverwerking vertraging oploopt.

 

Retour Adres;

Jewels by AS 

Van der Woudendijk 4

2497 XS Den Haag

Email: info@jewelsbyas.nl

Telefoon: 06-45849520

 

 • Geef je pakket af bij een PostNL servicepunt. Wanneer je je retourzending afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed. Binnen vijf werkdagen nadat wij je retour hebben ontvangen, ontvang jij per e-mail een bevestiging van de ontvangst van het retourpakket.

Let op: Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor je retourzending. We raden je daarom aan om je pakket te verzekeren. Mocht er dan iets mis gaan kun je contact opnemen met info@jewelsbyas.nl

 

RETOUR AANMELDEN

Nadat wij je retour hebben ontvangen, brengen wij je hiervan op de hoogte via e-mail. Het artikel wordt beoordeeld of het nog in goede staat verkeert en compleet is. Is dit het geval, dan gaan we over in het afhandelen van het retour.

 • Is het artikel gedragen en hierdoor beschadigd, dan zullen wij je hiervoor kosten in rekening brengen. Deze kosten zijn gelijk aan de verkoopprijs van het artikel dat je hebt betaald, of aan de hoogte van de kosten die wij moeten maken voor het laten repareren van het artikel. in dit geval nemen wij eerst contact met je op, voordat we je retour afhandelen.
 • Is het product defect of beschadigd, dan zullen we inschatten of dit onder garantie valt of niet. mocht een defect onder garantie gerepareerd kunnen worden, dan zijn hier voor jou geen kosten aan verbonden. valt het defect niet onder garantie, dan nemen we contact met je op over de afhandeling.


AFHANDELING VAN JE RETOUR
Vanaf het moment dat wij je retour hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een periode van maximaal 14 dagen het aankoopbedrag aan je terug betalen. De terugbetaling doen we via dezelfde betaalmethode als waarmee je hebt betaald.

Verkeren de producten niet in nieuwe staat, met als gevolg dat we deze niet direct opnieuw ter verkoop aan kunnen bieden in de Jewels by AS online shop, dan nemen we contact met je op over de afhandeling. In dit geval is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht, zoals eerder beschreven.