• Waterproof & Hypoallergenic jewelry
  • Bestellingen voor 14:00 zelfde dag verstuurd
  • Vanaf € 50,- gratis verzending NL/BE
  • 20% korting Code: WELKOM20

Meest gestelde vragen 

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Je kunt een bestelling plaatsen door de gewenste producten toe te voegen aan je winkelwagen en het afrekenproces te voltooien. Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzending is gratis voor bestellingen boven €50,- in Nederland. Voor bestellingen onder €50,- bedragen de verzendkosten voor Nederland €3,95. Voor andere landen raadpleeg je de verzendtarieven in het afrekenproces.

Wat is de levertijd?

De levertijd hangt af van het land waar de bestelling moet worden afgeleverd. In Nederland worden bestellingen de volgende dag geleverd als ze op werkdagen vóór 14:00 uur zijn besteld. Voor andere landen raadpleeg je de levertijden in het afrekenproces.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn aankoop?

Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product binnen 30 dagen retourneren. Retourneren is gratis vanuit Nederland en België. Voor andere landen raadpleeg je de retourinstructies in het afrekenproces.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra je pakket gereed is voor verzending, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail. Hierin vind je informatie om je bestelling te volgen.

Wat zijn de betaalopties?

Je kunt betalen met verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, PayPal, creditcard en meer. Alle betaalmethoden worden veilig verwerkt via onze betalingspartner Mollie.

Verzenden jullie internationaal?

Ja, we verzenden naar verschillende landen. Raadpleeg de verzendtarieven en levertijden in het afrekenproces.

Wat als ik een vraag of probleem heb met mijn bestelling?

Als je vragen of problemen hebt met je bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice via info@jewelsbyas.nl of telefonisch op werkdagen van 12:00 - 17:00 op telefoonnummer 085-0603904. We doen onze uiterste best uw probleem te verhelpen.

Zijn de producten van goede kwaliteit?

Ja, we bieden alleen hoogwaardige producten aan. We bieden ook garantie op onze producten voor eventuele fabricagefouten.

Kan ik een product omruilen?

Helaas bieden we geen omruilingen aan. Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product binnen 30 dagen retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste product.

Wat zijn roestvrije sieraden?

Roestvrije sieraden zijn sieraden die zijn gemaakt van roestvrij staal, ook wel bekend als RVS. Dit materiaal is duurzaam, hypoallergeen en behoudt zijn kleur en glans goed.

Hoe kan ik mijn roestvrije sieraden het beste onderhouden?

Roestvrij staal is een relatief onderhoudsvriendelijk materiaal, maar het is nog steeds belangrijk om je sieraden goed te verzorgen. Je kunt je roestvrije sieraden het beste schoonmaken met een zachte doek en water. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en schurende materialen die krassen kunnen veroorzaken. Bewaar je sieraden op een droge en veilige plek, bij voorkeur in een sieradendoosje of zakje.

Kunnen roestvrije sieraden verkleuren?

Roestvrij staal is bestand tegen verkleuring, maar langdurige blootstelling aan vocht en chemicaliën kan de glans van je sieraden verminderen. Om je sieraden mooi te houden, kun je ze het beste regelmatig schoonmaken en droog houden.

Kan ik mijn roestvrije sieraden dragen tijdens het douchen of zwemmen?

Hoewel roestvrij staal bestand is tegen vocht, is het nog steeds aan te raden om je sieraden te verwijderen tijdens het douchen, zwemmen of andere activiteiten waarbij je sieraden blootgesteld worden aan water en chemicaliën.

Hoe kan ik krassen op mijn roestvrije sieraden voorkomen?

Hoewel roestvrij staal een duurzaam materiaal is, kan het nog steeds krassen krijgen bij ruw gebruik of bij contact met harde materialen. Draag je sieraden dus niet tijdens activiteiten waarbij ze kunnen beschadigen, zoals sporten of klussen.

Kan ik mijn roestvrije sieraden laten repareren als ze beschadigd zijn?

Helaas heeft Jewels by AS geen reparatie service.

Zijn er nog andere tips voor het onderhouden van mijn roestvrije sieraden?

Om je roestvrije sieraden mooi te houden, kun je ze het beste regelmatig schoonmaken en droog houden. Vermijd contact met harde materialen en draag je sieraden niet tijdens activiteiten waarbij ze kunnen beschadigen. Als je je sieraden niet draagt, bewaar ze dan op een droge en veilige plek, bij voorkeur in een sieradendoosje of zakje.