• Waterproof & Hypoallergenic jewelry
  • Bestellingen voor 14:00 zelfde dag verstuurd
  • Vanaf € 50,- gratis verzending NL/BE
  • 20% korting Code: WELKOM20

Over Ons


Hallo allemaal! Ik ben Agatha, de trotse eigenaar van Jewels by AS, een online sieradenwinkel.

Ik ben begonnen met het maken van sieraden voor familie en vrienden. Sieraden ontwerpen is mijn hobby en passie. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, en zo heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Het geeft me een geweldig gevoel om mensen blij te maken met mijn ontwerpen en te zien hoe ze stralen wanneer ze mijn sieraden dragen. Ik volg altijd de laatste modetrends, zodat mijn ontwerpen altijd up-to-date zijn.

Ik experimenteer graag met verschillende materialen en kleuren zoals zoetwaterparels, schelpen en edelstenen, om zo unieke en opvallende sieraden te creëren die perfect passen bij de persoonlijkheid van mijn klanten. Voor mij is het maken van sieraden meer dan alleen een hobby; het is een passie en een manier om mijn creativiteit te uiten en anderen te laten stralen met mijn ontwerpen.

Bedankt dat je een kijkje neemt op onze pagina. Ik hoop dat Jewels by AS ook voor jou een speciale plek wordt, waar je de perfecte sieraden vindt die jou laten stralen en je laten voelen hoe bijzonder je werkelijk bent.