• Waterproof & Hypoallergenic jewelry
  • Bestellingen voor 14:00 zelfde dag verstuurd
  • Vanaf € 50,- gratis verzending NL/BE
  • 20% korting Code: WELKOM20

🌸✨Maak kennis met Jewels by AS: Waar Passie Creativiteit Ontmoet! ✨🌸

Gepubliceerd op 3 augustus 2023 om 18:55

Hallo, lieve mensen!

Ik stel me graag aan jullie voor. Mijn naam is Agatha, en na een moeilijke periode in mijn leven heb ik mijn ware passie ontdekt: het ontwerpen en maken van sieraden. Het is een transformerende reis geweest, en ik ben verheugd om dit met jullie te delen.

 

Er is iets magisch en rustgevends aan het werken met verschillende soorten kralen en materialen, waarbij ik ze transformeer tot prachtige kunstwerken. Elk sieraad draagt een stukje van mijn hart, en het vervult me met vreugde om te zien hoe het mijn klanten blij maakt.

Maar ik ben niet alleen op dit creatieve avontuur! Ik heb mijn geweldige 17-jarige dochter, Shedora, aan mijn zijde. Ze helpt bij onze online winkel, www.jewelsbyas.nl. Shedora helpt niet alleen bij het plaatsen van producten op de website, maar is ook vaak mijn gracieuze model.

 

Samen zijn we begonnen aan deze prachtige reis om unieke sieraden te creëren die onze passie, liefde en toewijding weerspiegelen. Elk item is zorgvuldig met oog voor detail met de hand gemaakt, zodat je een werkelijk uitzonderlijk stuk ontvangt wanneer je kiest voor Jewels by As.

 

We nodigen je uit om onze online winkel te verkennen, waar je een prachtige collectie handgemaakte sieraden vindt die een vleugje elegantie, schoonheid en individualiteit aan jouw stijl toevoegen. Van statement kettingen tot delicate oorbellen, we hebben voor elke gelegenheid en persoonlijkheid iets passends.

 

Dank je wel dat je deel uitmaakt van deze creatieve reis. We kijken ernaar uit om onze passie en creaties met je te delen. Laat Jewels by As jouw wereld verfraaien met de straling van handgemaakte sieraden die een uniek verhaal vertellen, net zoals jij uniek bent.

 

Met liefde en dankbaarheid,
Agatha & Shedora
Jewels by As 💎💫

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.